» Tutorial

Fixade i ordning en film från sminkningen igår för er som var intresserade av detta! Fick några frågor om det nämligen.

» If I were a boy

 
 
 
Idag har jag varit hemma då jag vaknade upp med en dunderförkylning. Har fysikprov imorgon och har suttit med näsan i boken den största tiden idag. Tog en paus vid lunch och fick ett ryck. Fram åkte sminket och resultatet ser ni ovan! 

» Ben & Jerry's

 
Ikväll är det jag, Ben&Jerry's, ljus och tvn+film som gäller. Allt annat lägger jag åt sidan och ger mig själv lite härlig egentid.

» details

 
 
 
 
 
Har gjort om i mitt rum den här veckan och har därför lagt bloggen lite åt sidan. Nu börjar det dock bli klart och är så nöjd! Ska bara fixa med tavlor och liknande sen är allt färdigt! Kommer göra en film någon dag och visa hur det blev, nu blir det endast lite detaljbilder.
 
(De översta bilderna på kroppsvård och skålen fick jag i födelsedagspresent av Ida. Så glad! 

» Sverige-Finland

Nu taggar hela klassen för hockeyn. Eneglskalektionen läggs åt sidan och fram med matchen. Perfekt!

» Party like it's your birthday

 
Så här såg min lördag ut. Började kvällen hos mig för födelsedagsfirande med middag och spel innan vi drog oss ner till husaren. Mötte upp trevligt folk där nere, tyvärr bjöd kvällen på lite människor på husaren, men hade det himla kul ändå! 

» Firande

Lite blandade bilder från i onsdags och torsdags. Klippte mig, åt gott på Mamma Mia med familjen, härliga grattishälsningar och igår firade jag Emma. Blev utgång för första gången och hade det så himla bra tack vare så fina vänner! 

» 18 år!

 
 
 
Idag är det min dag! Äntligen 18 år! 
 
Blev väckt med sång och frukost tillsammans med ett litet paket. Fick HOPE-armbandet från Guldfynd by Molly. Så nöjd! 
Ska ner till arenan sen för spa och massage med mamma, mys!

» Mysmåndag

Dagen började med att jag somnade om när klockan ringt och fick ringa och boka om min klipptid till torsdag istället. Hannah kom sedan hit och vi kröp ner och såg på Ondskan innan vi drog oss ut för en liten promenad. Avslutade min kväll hos hemma där vi såg på The Hobbit (den första).
 
Har även en kul grej att berätta! I julklapp fick jag och mamma ett presentkort på en resa av pappa, så nu är en shoppingresa till London bokad och ser sååå fram emot detta då jag aldrig varit där tidigare! 

» Kalas

Hade ett litet släktkalas för mig idag då jag fyller år på onsdag. Fick två väldigt fina grejer och jordgloben över kommer jag visa bättre bilder på imorgon när ljuset tillåter. 
Ska ta det riktigt lugnt idag då jag är supertrött efter skolveckan.

» Göteborg

Har spenderat min dag i Göteborg tillsammans med Hannah. Strosade runt, åt gott och blev något fattigare. Fick med mig ett par jeans hem som jag visar upp någon dag.
 

» Blåbär

Tog en smoothie på rådhuset förut då Ida var sällskapssjuk. 
Nu på kvällen har jag tagit bort mina akrylnaglar och ätit gott. 
Imorgon bär det av mot Göteborg med Hannah.

» home

Har varit och pekat ut nya tapeter till mitt rum. Kommer gå från röd/grått till ett vitt och ljust rum. Känns jättebra och ska bli roligt med en förändring. Sitter därför och drömmer mig bort lite vad gäller inredning och längtar lite extra till att man har ett eget boende att fixa! 

» Sunday Funday

Fick med mig detta nagellack hem för några dagar sen. H&M rear ut essie-nagellack nu för 50kr så passade på att köpa ett. Den här färgen heter Sunday Funday och är lite mer korallfärgad än på bilden.

» Fina Emma

 
 
 
 

» Tassel

 
Slutade halv 11 idag vilket resulterade i att jag och Ida tog en härlig lunch på stan. Mötte sedan upp Emma för lite foto och de senaste timmarna har jag legat i sängen med en kopp te och tittat på serier. 
Följer Pretty Little Liars och det börjar dra ihop sig mot slutet nu, bara liiite exalterad.
 
Älskar min tekopp, lite Maria Montazami över den ! 

» orange

  
 
 

» Nynäshamn

Är hemkommen från en helt underbar helg i Nynäshamn!
Har varit fullt med tävlingar, föreläsningar och samarbetsövningar och har haft det riktigt roligt. Ångrar ingenting och är så glad över att Jag fick åka med. Träffade så fina nya människor som jag kommer hålla kontakten med framöver.
Hoppas på en tripp ner mot Skåne för att träffa mina favoriter snart!