» Cozy

Fick med mig den här übermysiga tröjan hem via en bloppis i veckan. Så nöjd! 
(Säljarens bild) 

Idag har jag hunnit med en tur till gymmet och gudars vad skönt det är att vara tillbaka! 

» Rådhuset

Åkte hem till catta igårkväll och sov även där. När jag gick upp hade hon redan åkt iväg till praktiken så hade lägenheten för mig själv. 

Sitter just nu på rådhuset med Ida och laddar inför möte. 

» Friendship

Åkte hem till Catta efter skolan och har bara tagit det lugnt där. Sarah kom förbi en stund innan dom följde mig hem nyligen. 
Riktig bra start på veckan och ser fram emot de kommande dagarna! 

» Blue as heaven

 
 
Åkte iväg till Elins med mamma förut och fick med mig detta hem. Älskar verkligen tröjan/jackan från gina! 

» Feathers

Igår gick jag och mamma ner till arenan för att kika runt på UF-mässan som var. Köpte med oss varsin termos hem då vi tyckte de var så fina. På kvällen drog vi oss ner mot bion och tittade på Boktjuven. Helt okej film faktiskt! 

» braids

 
 
 
 
 

» TGIF


Har längtat så efter helg och nu kan jag äntligen glädjas åt ledighet. Tog en kaffe med Ida på pims innan vi sa hejdå och åkte hemåt. Kvällen blir lugn framför let's dance ihop med mamma.

» HLR


Sitter just nu och tränar HLR på min nya vän och ska sedan bege mig ner mot nyeport för möte.

» Rostbiff

Hemma efter en fin stund i Mariestad med smörgåstårtor, glass och tårta. Fina kusinbarnet har blivit stort och springer numera fram över golven, inte längesen han kröp.. 
Nu ska jag bra ta det lugnt och se på någon film innan jag sover.

» 75 År

 
 
Ska nu bege mig mot Mariestad för att fira morfar som har fyllt 75 år.

» Celsius

Sitter just nu och dricker den här. Ska snart dra mig mot skolan för att skriva ett prov jag missat. Efter det ska jag hem och vila igen vilket jag ser fram emot, haha.

» Akuten

Efter ca. 5 timmar på akuten så har jag nu fått konstaterat att min blindtarm mår okej. Hoppas på att smärtorna går över snart via vila. Har nu även avnjutit lite glass och ska försöka sova. Har varit en jobbig dag och behöver slappna av nu.

» Vaniljlatte

Sitter just nu på rådhuset med Ida och tar vår standardfika. Ska sedan vidare på möte med Ungdomsforum.

» Bomber jacket

Skulle gärna gå klädd så här när vädret tillåter det. Hoppas på en skön vår så fort som möjligt då jag är riktigt trött på vintern.

» Min helg

I fredags efter skolan satte jag igång med att sminka mig och fixa håret. Åkte sedan till Väring för festligheter och firade Ida och Matilda som fyllt 18 och 20 år. Hade det riktigt kul med härligt folk! 
 
Igår mådde jag sådär så låg i princip i soffan hela dagen, vilket behövdes. Sovit riktigt bra inatt och idag ska jag försöka ta tag i livet lite.